KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Bilim ve Sanat Merkezi

Körfez Bilim ve Sanat Merkezi

YENİYALI MAH. DORUK CAD. NO 13 İÇ KAPI NO 1 KÖRFEZ / KOCAELİ
Vizyon
Öğrenmeyi bir ihtiyaç, üretmeyi bir zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsenmiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez, üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştiren, yücelten, demokrasi kültürüyle yoğrulmuş bir kurum, tüm toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.
Misyon
Hedef kitlesindeki öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermektir.
.
Kütüphane Kitap Sayısı :974
Öğretim Şekli :Haftanın 5 günü öğretim yapılmaktadır. Öğrencilerimiz örgün eğitimlerinden sonra merkezimizde eğitim yapacaklardır.
Haftasonu 8 saat
İlimizin her noktasından kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Merkezimiz Körfez Ağış Diş Sağlığı Merkezi ve Körfez Makine İkmal Müdürlüğüne yakın olup yanında Yeni Yalı Fahri Korutürk İlkokulu bulunmaktadır.
Merkezimiz ilçe merkezinde olup İzmit il merkezine 16 km mesafededir.
Proje Çalışmaları
BİLSEM ÖĞRENCİLERİ GÖZÜNDEN YUNUS EMRE POSTER SUNU YARIŞMASI-2021 ARALIK 2022 TEKNOFEST ENGELSİZ PROJESİ