KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Bilim ve Sanat Merkezi

Etiket Sonuçları: psikolojikdanışman

Ock

Körfez BİLSEM Psikolojik danışmanı uzm. Sümeyye İrem YETER tarafından 6 oturumluk planlanan "Sosyal Duygusal Gelişimi Destekleme " Aile Eğitimi Programı tamamlandı. katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalışan Beslenme ve Diyet uzmanı Mustafa AKKOL; Hemşire GİZEM ALTIN ve Kurum psikolojik danışmanımız Sümeyye İrem YETER  tarafından sağlıklı beslenme çalışmasını gerçekleştirdi. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

07/11/2023; 09/11/2023 ve 11/11/2023 tarihlerinde Kurum Psikolojik Danışmanımız Uzman Sümeyye İrem YETER tarafından velilerimize yönelik ebeveyn tutumları veli semineri düzenlenmiştir.  Etkinliğin verimini arttırmak ve kalıcı öğrenmeyi sağlamak amacıyla WEB 2.0 araçlarından yararlanarak quiz uygulaması yapılmıştır. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sosyal duygusal gelişimi destekleme aile eğitim programı kurum psikolojik danışmanımız Uzman Sümeyye İrem YETER tarafından ekteki afişlerde bulunan tarih ve saatlerde sdalı ve cumartesi iki ayrı grup olacak şekilde açılacaktır. Etkinliğimiz kurumumuzun velileri içindir. Etkinliğe katılım konusunda sorularınız ve detaylar için Sümeyye İrem YETER ile irtibata geçebilirsiniz.

Ekm

Kurum Psikolojik Danışmanımız Uzman Sümeyye İrem YETER tarafından velilerimize yönelik "Ebeveyn Tutumları ve Çocuk" konulu seminer düzenlenecektir.  Seminerimiz tüm velilerimizin katılabilmesi için 7 Kasım 2023; 9 Kasım 2023 tarihlerinde saat 17:00 da yüzyüze olarak; 11 Kasım 2023 tarihinde saat 10:30 da ise online olarak gerçekleşecektir. Velilerimiz müsaitlik durumlarına göre istedikleri oturuma katılabilirler. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

Kurum rehber öğretmenimiz Uzmzan Psikolojik Danışman Sümeyye İrem YETER tarafından velilerimize "Sosyal Duygusal Gelişimi Destekleme Aile Eğitim Programı" düzenlenecektir. Grup çalışması şeklinde oalcak olan eğitim 5 hafta sürecek olup saat 16:20 ile 19:00 arasında olacaktır. Detaylı bilgi için Psikolojik Danışmanımız Sümreyye İrem YETER'e ulaşabilirsiniz.

Katılım için linkteki formu doldurmanız gerekmektedir.

Eğitimimiz sadece kurumumuz velileri içindir.

Eyl

Uyum grubu velilerimiz için planlanan "Özel  Yetenek ve Bilsem" konulu veli seminerimiz Kurum Psikolojik Danışmanımız Sümeyye İrem YETER tarafından gerçekleştirilmiştir. 26/09/2023 27/09/2023 ve 30/09/2023 tarihlerinde 3 oturum şeklinde gerçekleşen  çalışmaya 58 velimiz katılım sağlamıştır. Seminerimize katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

22/09/2023 tarihinde psikolojik danışmanımız Sümeyye İrem YETER tarafından öğretmenlere bireysel farklılıklara saygı konulu sınıf rehberlik çalışması etkinliği eğitimi verilmiştir. Eğitime 8 öğretmenimiz katılmıştır. Öğretmenlerimiz ise sınıflarında 23/09/2023, 26/09/2023 tarihlerinde kurumumuzdaki öğrencilerimize hazırlamış olduğumuz bireysel farklılıklara saygı etkinliğini uygulamışlardır. Etkinliğimize 110 öğrenci katılım göstermiştir. Etkinliğimiz hafta içi gruplarında da devam edecektir.

Eyl

Değerli velilelerimiz Kurumumuzun Psikolojik Danışmanı Uzm. Sümeyye İrem YETER tarafından verilecek olan Özel yetenek ve BİLSEM konulu seminerimize davetlisiniz.

TARİH  SAAT
26.09.2023  SALI 16:30
27.09.2023 ÇARŞAMBA 16:30
30.09.2023 CUMARTESİ 09:30

Mrt

10/03/2023 tarihinde Uzman Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Sümeyye İrem YETER tarafından velilerimize yönelik bilinçli teknoloji kullanımı ve siber zorbalıkla mücadele semineri yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ock

Her yıl 7-14 Ocak tarihleri arasında farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilen Beyaz Baston Dünya Engelliler Haftası dolayısı ile Braille Alfabesini sizlere tanıtmak isteriz.